Les og last ned som Adobe dokument (mer utskriftsvennlig)
Du trenger da Adobe Acrobat Reader (hent gratis her)

Både advokat Frode Sulland og privatetterforsker Tore Sandberg har kommentert påstandene til tidligere FBI-agent Gregg McCrary i TVNorges program Krimkommisjonen (vist torsdag 25. september 2008). Les her hva de mener om McCrarys påstander:

 

- Komplett useriøst av McCrary

Forsvareren til Veronica Orderud, advokat Frode Sulland, reagerer sterkt på beskyldningene McCrary retter mot hans klient.

Til Romerikes Blad 21. september 2008 uttalte Sulland at McCrarys utspill framstår som komplett useriøst.

  1. Dette er en av sakene som har vært gjenstand for en av de mest omfattende etterforskningene i norsk rettshistorie, uten at politiet har funnet ut av saken. Og da framstår det komplett useriøst at denne McCrary mener det bare er å legge sammen to pluss to, sier Sulland.

 

 

Les her hva privatetterforsker Tore Sandberg uttalte til Romerikes Blad 21. september 2008:

 

- Har det klikket for fyren?

Gregg McCrary hevder han har løst drapsgåten på Orderud gård. Til Nettavisen peker den tidligere FBI-agenten ut Per Kristian og Veronica Orderud som drapspersonene – og Orderud gård som motivet. Han mener Kristin Kirkemo ble brukt for å skaffe våpenet.

Tore Sandberg ler når han blir konfrontert med ”løsningen” til McCrary.

  1. Dette her er av en slik karakter at jeg lurer på om det har klikket for fyren. For meg er utspillene helt ufattelige. Hva slags grunnlag har denne mannen for å komme med slike beskyldninger, spør Sandberg.

 

Han mener at både McCrary og TVNorge påtar seg et mulig erstatningsansvar ved å framsette slike beskyldninger.

Tore Sandberg hevder han sitter på navnet til en hittil ukjent person, som visste om trippeldrapet før likene på Orderud gård ble funnet.

Sandberg sier det fortsatt gjenstår en del etterforskning. Samtidig garanterer han at den varslede begjæringen om gjenopptakelse av Orderudsaken vil komme i løpet av året. 
Oppdatert 15. mai 2007
Kontakt Webmaster